LJUD, LJUS OCH BILDLÖSNINGAR

AV1 säljer alla typer av ljudutrustning

Prata med oss om dina ljudbehov. Vi är inte rädda för speciallösningar och vi tycker det är roligt och givande att använda vår mångåriga erfarenhet till att hjälpa dig att hitta rätt produkt till rätt användningsområde. Kanske söker du efter en ljuddusch? Kanske skall det låta när en dörr öppnas? Eller söker du ett optimalt slutsteg till din baranläggning. Vi har svar och våra svar ger dig god totalekonomi.


Ljus i smått och stort.

Som leverantör och designer av ljusmiljöer så måste man inse att 20 pinspotar är en lika viktig leverans som 40 Mac viper wash och kan göra minst lika mycket intryck, men kanske inte på lika många samtidigt. Ljus är estetiskt och ljusets värde ligger i betraktarens öga. Även här hjälper vår kunskap dig till rätt investering i förhållande till dina behov.

Bild i eventsammanhang har gått från att bara vara en funktion till att vara både en funktion och ett kreativt och estetiskt element. Vi kan båda.

Behöver du en projektor och duk? Eller kanske en ledskärm? Eller kanske är en stor 98 tums Qled skärm? Bild över IP? Vi guidar dig rätt från början. Rätt teknisk lösning, rätt märke och rätt modell till bästa möjliga pris. Även här ger vår kunskap dig fördelar av rätt inköp från början.

forsaljning