UTHYRNING

FÖRPRODUKTION

Vi diskuterar med dig som kund fram till vad dina förväntningar och ditt mål är med eventet och tar fram 3-d bilder av scen, teknik och dekormiljöer för att komma fram till en samsyn och en bekräftelse på att vi har förstått dina önskemål eller din kunds önskemål om vad eventet skall innehålla och se ut. Behövs detta material till införsäljning så är vi din kreativa partner i säljprocessen.

GENOMFÖRANDE

Mycket av arbetet som leder fram till ett lyckat projekt är planering och logistik. Här arbetar vår projektledare i det tysta med transport och personalplanering, Uppbokning av teknikutrustning och dekor. Här stämmer vi löpande av med dig som kund. Till slut har dagarna för genomförandet kommit och vi är på plats med all personal som bygger ljudteknik, bildteknik samt ljusteknik i den omfattning vi tidigare avtalat och på det sätt så att våra tidigare 3-d skisser kommer till liv. Dekor kommer på plats och eventuella övriga leverantörer som tex gröna växter, catering etc. får tid att genomföra sin etablering. Vi genomför repetitioner och tester, allt efter dina önskemål. När väl tiden är inne för publiken, dina gäster att komma så är allt putsat och klart och våra ljus, ljud och bildtekniska personal är taggade att leverera en fantastisk upplevelse.

EFTERARBETE

Efter utfört arbete går vi gemensamt igenom att vi har levt upp till dina förväntningar. Finns det något att lära till nästa gång? Kan något göras bättre eller kanske helt enkelt annorlunda för att överraska. Vi skapar ett dokument över resultatet för att använda i kvalitetssyfte för framtida bruk.

forsaljning